10 aprilie 2010

Oare de ce? Întrebăm, nu dăm cu paru'

-Oare de ce au ajuns să ceară preţul gigacaloriei de 187 lei? Care e modul de calcul? În 2008 criticau acest preţ şi prevedeau o apocalipsă pentru oraş.
-Oare de ce se strâng semnături de la locatari pe tot felul de liste - prin intermediul administratorilor blocurilor? Oare vor să-şi creeze o bază de date care să fie folosită în moduri dubioase? Să fie foarte clar: administratorii de bloc nu sunt sondori de opinie în slujba ULALA sau ACA (Alternativa civică arădeană, dacă nu ştiaţi).
-Oare de ce aşa-zisele şedinţe publice au loc în cadru restrâns, doar ei între ei şi eventual nişte ziarişti? Ca să-şi dea dreptate singuri sau nu se prea înghesuie lumea pentru că n-are încredere în demersurile lor gargariste?
-Oare de ce „specialistul” (n-am aflat în ce) adus de la Bucureşti cu mari eforturi ca să ne lumineze în legătură cu termoizolarea blocurilor face reclamă la panouri solare?
-Oare de ce fac valuri pe tema vitezei cu care trebuie să ajungă facturile de gaz la consumatori şi agitaţia nu se face în jurul