30 decembrie 2011

La granița dintre ani

Sfârşitul de an se apropie cu paşi repezi.
A început numărătoarea inversă … cam de un an.
Ne pregătim să trecem pragul Noului An încercaţi de tot felul de sentimente: nostalgie, bucurie, nemulţumire, speranțe …
Fiecare dintre noi, în anul care se duce, am trăit tot felul de evenimente. Unele ne-au făcut să râdem, altele să plângem. Am avut zile pline de speranţă, urmate de zile pline de deznădejde. Am avut curajul de-a ne învinge temerile, de-a ne împlini dorinţe ascunse, dar am avut şi ezitări, reţineri în a ne împlini visele.
Viaţa este ca un puzzle. Ni se dau o mulţime de piese, care în mod normal se potrivesc perfect una cu alta. Noi trebuie doar să le găsim locul. Să le aşezăm astfel încât să reprezinte ceva. Dar nu reuşim întotdeauna, câteodată greşim şi nu iese nimic. Atunci ne cuprinde disperarea, căutăm soluţii extreme încercând să reparăm ceea ce am stricat. De cele mai multe ori reuşim şi vedem cum zi după zi, an după an, imaginea prinde contur. Poate depinde de noi lucrul acesta, poate depinde de “mâna nevăzută” a destinului. Important este să nu ne pierdem speranţa în mai bine. Să credem cu tărie că după nor o să vină soare, că după o vale urmează întotdeauna un deal.
Dacă sunt lucruri pe care nu am apucat să le facem anul care se încheie, să le reprogramăm pentru anul care vine. Dacă am trăit senzaţii tari, care ne-au plăcut, să încercăm să forţăm nota şi să cerem BIS de la viaţă, poate … reuşim.
Fiecare dintre noi ştim ce ne lipseşte, ce ne dorim pentru anul care vine. Noi vă dorim ca visele să devină realitate şi dorinţele să vă fie împlinite.

5 comentarii :

Desi uneori avem impresia ca timpul sta in loc, el trece, se scurge cu aceeasi viteza. Si uite asa ... a mai trecut un an. La inceput de an fiecare ne dorim ceva pentru anul care vine, insa indiferent ce ne dorim noi, sunt sigura ca vom avea si surprize. Bune sau ... mai putin bune. Asta ramane de vazut. Va doresc un An Nou cat mai bun, cat mai ... "asa cum vreti voi".

Multumim, un An Nou cu liniste si bucurii si te asteptam cu comentarii si anul viitor.

Sa ne traiasca si sa fie alaturi de noi si Anul viitor, doar impreuna putem merge mai departe.

Va multumim frumos si va dorim la randul nostru un an mai bun decat 2011 si sa ramaneti alaturi de noi!

Trimiteți un comentariu