23 septembrie 2011

Arădeni, atacaţi gunoaiele!

Sper că nu aţi uitat, mâine 24 septembrie este ziua curăţeniei generale în Romania. Mă refer la curăţenia zonelor verzi, nu a curăţeniei prin ...”birouri” (ştiţi ce vreau să zic).
Mâine mii de oameni, înscrişi în proiectul Let`s do it Romania, vor declara război gunoaielor din păduri și areale naturale de pe teritoriul României.
Cu toţii ne facem curăţenie în case şi prin curţi, de ce să nu facem şi în ţărişoara nostră dragă?
Dacă nu ai aderat la acest program, dar ţi-ar placea să o faci nu e târziu. Te poţi înscrie ca voluntar pe site-ul companiei www.letsdoitromania.ro şi sâmbătă dimineaţa să te prezinţi la unul din punctele de înregistrare din oraşul tău. Poţi veni cu mănuşi şi saci menajeri de acasă, sau vei primi acolo. La sfârşitul zilei (ora 15) vei avea satisfacţia unui lucru bine făcut.
Deci, participi mâine la Ziua Curăţeniei Naţionale?

2 comentarii :

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina  "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Salutare, ne bucuram ca ati ajuns si pe blogul nostru si ati postat un comentariu. In acesti aproape doi ani de cand am postat primul articol domeniul ecologiei l-am abordat de foarte multe ori...vezi in continuare linkurile, intra si citeste ..
http://locatari.blogspot.com/search/label/colectare%20selectiva

http://locatari.blogspot.com/search/label/verdeata

http://locatari.blogspot.com/search/label/umbrela%20verde

http://locatari.blogspot.com/search/label/containere

http://locatari.blogspot.com/search/label/sortare

http://locatari.blogspot.com/search/label/mostenire

http://locatari.blogspot.com/search/label/hartie

http://locatari.blogspot.com/search/label/nostalgie

http://locatari.blogspot.com/search/label/picnic

http://locatari.blogspot.com/search/label/plastic

http://locatari.blogspot.com/search/label/curateniedespre celelate propuneri dupa ce discut si cu colegii

 mei. 

 

Trimiteți un comentariu