3 octombrie 2011

Faceţi dumneavoastră o cerere...

Aţi plătit taxa de salubritate pe tot anul? Mare greşeală. De ce? Pentru că este un obicei cu care începem, din păcate, să ne obişnuim, acela de a se schimba regulile jocului în timpul desfăşurării partidei. Începând cu 01.08.2011 plata taxei de salubritate se face direct către prestatorul de serviciu, adică SC Polaris SA. Astfel primăria a scăpat de problema tot mai dificilă a colectării taxei, transferând riscul de a nu încasa banii operatorului.
Problema noastră, a plătitorilor “nesimţiţide taxe şi impozite, este acum de a ne recupera banii de la administraţia fiscală Arad.
Ca de obicei, când plăteşti ceva este foarte simplu: mergi cu banul, fără a completa nicio cerere, doar numele și adresa fiind suficiente. La operaţia inversă, funcţionează bine cunoscuta formulare... “faceţi dumneavoastră o cerere”, copia buletinului, etc. Toate astea cu capul plecat la ghişeu. Trebuie sa faci “n+1” drumuri. De “n” ori ca să primești informațiile necesare și “+1” ca sa primești efectiv banii şi asta cu programare prin luna noiembrie, decembrie. Pentru recuperarea banilor trebuie să