7 iunie 2009

Buni vecini

Prima tentativă de socializare între vecini la nivel local s-a întâmplat cu ocazia Sărbătorii vecinilor care a avut loc pe 26 Mai. Această iniţiativă a aparţinut Primăriei Arad care i-a încurajat pe arădeni să se adune în faţa blocului, pe scara blocului sau oriunde altundeva pentru a se cunoaşte mai bine. Locuitorii urbei au fost receptivi şi au sărbătorit cu mâncare, băutură şi muzică, declarându-se nerăbdători să repete experienţa în anul ce urmează. Mai multe vedeţi AICI şi AICI













Pentru vecini

Viaţa socială se află într-o continuă schimbare cu probleme noi care apar la tot pasul şi care de multe ori par fără rezolvare. Rolul administratorului de imobil este de a se implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă locatarii respectând principiul transparenţei astfel încât aceştia să înţeleagă activităţile administratorului pe deplin pentru a fi evitate eventualele nemulţumiri în legătură cu deciziile pe care acesta le ia.
În zilele noastre utilizarea computerului personal şi a Internetului reprezintă cel mai eficient mijloc de accesare rapidă a informaţiilor în vederea soluţionării problemelor existente.
Acest blog reprezintă o sursă de informare, într-o primă fază, pentru locatarii blocului 1 Str. L.Rebreanu Arad, dar sperăm să trezească şi interesul locatarilor din alte asociaţii. Scopul lui este să asigure materialele şi documentele necesare în vederea realizării transparenţei în administrarea imobilelor.
Dorim ca cei interesaţi de problemele locative să asigure un feedback prin împărtăşirea experienţelor şi cunoştinţelor acumulate astfel încât să putem învăţa unii de la alţii.
Vă aşteptăm cu sugestii şi comentarii pe acest blog şi sperăm să-l facem cât mai util tuturor.