15 decembrie 2012

Alegerea bradului de Crăciun

Crăciunul perfect ca in copilarie inseamna cozonaci, portocale, mandarine, colindatori, zapada, mere coapte si, bineinteles, beculete si cadouri, si un brad frumos impodobit sub care sa gasesti surprizele de la Mos Crăciun. Bradul plin de globuri si beteala intregeste intreaga sarbatoare a Crăciunului.
Inainte sa-ti povestesc despre ce tipuri de brazi poti alege vreau sa-ti spun ca anul acesta poti face o fapta buna si sa reciclezi bradul de Crăciun.

Dar... ce tip de brad vei impodobi impreuna cu cei dragi?
Brad artificial Gandeste-te ca vei avea acelasi brad ani in sir, chiar daca il decorezi diferit, deci este foarte important sa alegi unul pe care il vei iubi la fiecare Crăciun. Nu iti face griji ca nu are mirosul celor naturali. Exista spray-uri cu aroma de brad sau poti face rost de cateva crengute de brad natural pe care le poti agata de cele artficiale. Si nu uita sa verifici daca bradul tau este fabricat din materiale reciclate sau folosite. Mediul incojurator este cel mai bun prieten al omului.
Brad in ghiveci Daca iubesti natura si vrei sa-i dai o mana de ajutor, poti opta pentru un brad natural in ghiveci. Arata foarte bine, are mirosul specific de brad si ai sansa sa salvezi viata unui brad. Dar sa ai grija unde il pui. Bradului nu-i plac caldura si uscaciunea din interior, asa ca, aseaza-l intr-un loc mai racoros si ai grija sa-l uzi. Dupa sarbatori, planteaza-l in gradina sau, daca nu ai una, da-l cuiva care are o gradina si il va putea replanta.
Brad natural taiat Nimic nu se compara cu mirosul de brad verde, in casa, de sarbatori. Poate doar mirosul cozonacului. Bucuria celor mici cat si a ta, mirosul de brad natural, globurile, luminile, beteala, povestile ce il inconjoara fac din el simbolul Crăciunul. Dupa sarbatorile de iarna.

misiuneacasa.ro