5 mai 2010

Idee, nu reclamă (2)

Având în vedere că a venit căldura şi a început sezonul de reparare a acoperişurilor la blocuri, vă supunem atenţiei un nou produs care v-ar putea fi de folos în acest scop. Este vorba de „Membrana lichidă poliuretanică bituminoasă pentru impermeabilizare şi barieră de vapori”. Ca de obicei nu dăm numele produsului pentru că scopul nostru nu e acela de a face reclamă, ci de a vă informa în legătură cu cele mai noi (şi sperăm bune) produse care să vă ajute la întreţinerea imobilului vostru. Dacă credeţi că vă poate fi folositor, vă spunem şi numele lui. Trebuie doar să ne contactaţi pe butonul CONTACT de pe blog.
Să vedem, deci, despre ce este vorba. Produsul este un material poliuretanic bicomponent, cu uscare rapidă, care, după uscare, formează o membrană foarte elastică, cu o puternică aderenţă pe multe tipuri de suprafeţe şi excelente proprietăţi de rezistenţă mecanică şi chimică. El este compus din răşini elastomerice, hidrofobe, poliuretanice, amestecate cu bitum virgin polimerizat chimic. Fără solvent.
Produsul se poate aplica pentru impermeabilizarea de: terase cu grădini, construcţii armate, acoperişuri inversate, construcţii metalice, terase şi balcoane, ţevi, rezervoare, răzoare de flori, subsoluri, fundaţii, poduri,