5 august 2011

Ochii tăi

Ochii căprui

În jurul nostru, persoanele cu ochi căprui sunt cele care predomină. Culoarea este la fel de intensă, se spune că și personalitatea. Culoarea căpruie a ochilor imprimă personalității hotărâre și ambiție. Persoanele cu ochi căprui sunt deosebit de perseverente și fac totul pentru a obține ceea ce își doresc. Sunt adevărați luptători și se concentrează foarte mult pe carieră și pe obținerea bunăstării materiale.Sunt persoane analitice și raționale, care se bazează în viață și în confruntări pe analiză logică. În ceea ce privește relațiile, sunt în general persoane extrovertite, sincere și generoase. Le place să întrețină relații de durată și nu își pierd timpul cu relații superficiale, de pe urmă cărora vor rămâne doar amintiri și nimic altceva. Persoanele cu ochi căprui sunt deosebit de energice, mereu în priză și foarte organizate. Marele lor defect va fi însă incapacitatea de a-și exprima sentimentele. Deși sunt sociabili și leagă prietenii foarte ușor, nu sunt genul de persoane calde, care să exprime ușor ceea ce simt. Un alt defect ar fi inconstanța în relații.

Ochii albaștri
Deși toată lumea își dorește să aibă ochi albaștri, persoanele cu ochi albaștri, nu sunt de obicei cele care reușesc în viață. Nu sunt persoane deosebit de preocupate de carieră și sunt destul de emotive. Persoanele cu ochi albaștri sunt deosebit de romantice și
de emoționale. Se bazează în situații limită mai mult pe intuiție decât pe logică, mai degrabă sunt impulsive decît cugetate și analitice. Nu sunt foarte critice și nici nu le place să analizeze lucrurile în profunzime.
În general, persoanele cu ochi albaștri sunt destul de emotive și timide, neputându-se exterioriza prea ușor. Nu sunt prea sociabile și le este greu să întrețină relații cu cei din jur într-o primă fază. O data ce au început să se obișnuiească cu anturajul, vor deveni mai calde, dar nu sunt totuși genul care să lege prietenii de lungă durată. Familia și dragostea sunt foarte importante pentru ei și în aceste domenii nu vor da dovadă de superficialitate.

Ochii verzi
Persoanele cu ochii verzi sunt, în general, misterioase și deosebit de senzuale. Știu să flirteze și le este foarte ușor să seducă. Temperamentali și pasionali, cei cu ochi verzi vor reuși foarte ușor să îi atragă pe cei din jurul lor. Nu sunt excesiv de ambițioși, dar sunt perseverenți și tenace.Atunci când și-au fixat un obiectiv, îl vor urma până la capăt. Știu să își urmărească scopurile și sunt deosebit de iscusiți în afaceri. Nu pot fi opriți prea ușor atunci când și-au pus ceva în cap. În relațiile de dragoste sunt constanți și fideli atunci când sunt convinși că și-au găsit jumatatea. Au un apetit sexual foarte ridicat și pot fi destul de posesivi. Dragostea este pentru ei o prioritate și nu vor sta într-o relație dacă aceasta nu există. Din păcate persoanele cu ochii verzi au două defecte majore: nesinceritatea în relațiile cu cei din jur și instinctul vindicativ. Atunci când cineva le-a facut un rău, urmarea nu poate fi din punctul lor de vedere decât răzbunarea. Sunt orgolioași și nu pot lăsa o faptă să treacă nepedepsită.
Mai sunt și ochii roșii, dar ăia nu sunt din cauze naturale...

2 comentarii :

La mine cum este? In general am ochi caprui, dar cand este senin afara si mult soare ochii imi devin verzi. Am personalitate dubla ?  Sau ... sunt o combinatie de caracteristici si abilitati? Cred ca a doua varianta imi place mai mult. J

Pai atunci sa fie varianta care iti place tie...

Trimiteți un comentariu