7 iunie 2009

Pentru vecini

Viaţa socială se află într-o continuă schimbare cu probleme noi care apar la tot pasul şi care de multe ori par fără rezolvare. Rolul administratorului de imobil este de a se implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă locatarii respectând principiul transparenţei astfel încât aceştia să înţeleagă activităţile administratorului pe deplin pentru a fi evitate eventualele nemulţumiri în legătură cu deciziile pe care acesta le ia.
În zilele noastre utilizarea computerului personal şi a Internetului reprezintă cel mai eficient mijloc de accesare rapidă a informaţiilor în vederea soluţionării problemelor existente.
Acest blog reprezintă o sursă de informare, într-o primă fază, pentru locatarii blocului 1 Str. L.Rebreanu Arad, dar sperăm să trezească şi interesul locatarilor din alte asociaţii. Scopul lui este să asigure materialele şi documentele necesare în vederea realizării transparenţei în administrarea imobilelor.
Dorim ca cei interesaţi de problemele locative să asigure un feedback prin împărtăşirea experienţelor şi cunoştinţelor acumulate astfel încât să putem învăţa unii de la alţii.
Vă aşteptăm cu sugestii şi comentarii pe acest blog şi sperăm să-l facem cât mai util tuturor.

3 comentarii :

E un lucru bun. Să vedem cum contiunaţi.

......mai trebuie competenta ,sa fii bine documentat ,bine informat sa cunosti foarte bine legislatia in domeniu care nu se afla la coltul strazii.Nu vad rostul vostru.Problematica asociatilor de proprietari din Arad,drepturile si interesele lor sunt reprezentate si aparate cu multa competenta si curaj de UNIUNEA LOCALA A ASOCIATIILOR LOCATIVE ARAD

E un lucru bun. Să vedem cum contiunaţi.

Trimiteți un comentariu