25 februarie 2010

Competenţa care ne omoară

Cineva, nu se ştie cine, pentru că semnează cu mult curaj "anonim", ne acuză în comentariile la diferitele postări de pe acest blog că am fi nedocumentaţi în ceea ce scriem şi mai bine ne-am lăsa păgubaşi. Probabil "omul fără nume" a citit articolele fiind legat la ochi sau fără ochelarii din dotare. Altfel nu ne explicăm ce documentare mai clară ne trebuie decât facturile oficiale pentru căldură emise de CET, care arată că diferenţa de preţ dintre ianuarie şi decembrie nu e mai mare de 10-15%. Tot ce sperăm e ca insul respectiv să nu aibă vreo legătură cu ULALA, nu de alta, dar luând în considerare gramatica pe care o posedă, ar trage mult în jos nivelul de competenţă al dragii noastre uniuni. Organizaţie în care, nu-i aşa, ne punem toate speranţele întru rezolvarea problemelor locative ale noastre şi ale preabunilor noştri vecini.
Apropo, acum, după afişarea cheltuielilor pe ianuarie, n-am văzut pe niciunul dintre cei care panicau lumea cu doar o săptămână mai devreme, să-şi pună cenuşă în cap pentru afirmaţiile aiuritoare pe care le-au făcut. Afirmaţii care, printre altele, i-au făcut pe bieţii noştri vecini pensionari să-şi consume jumătate din pensii cumpărând calmante şi boabe pentru inimă. Ar trebui să meargă cu ele la decontat la cei care ne omoară cu "competenţa" lor. Hai să auzim de bine, dar, în cazul unora, "La loc comanda" !

2 comentarii :

Bucurati-va,acele postaria (unde sunt comentarii)deranjeaza pe cineva, ati pus punctul pe "i" si nu le place. Continuati.

Bucurati-va,acele postaria (unde sunt comentarii)deranjeaza pe cineva, ati pus punctul pe "i" si nu le place. Continuati.

Trimiteți un comentariu